Välkommen I Produkter I Varumärken I Försäljning I Om oss I Kontakt
 

 

Försäljning av våra produkter!

Vi satsar framförallt på direktförsäljning och det kan vara svårt att hitta våra produkter i vanliga affärer. Däremot handlar vissa lokala restauranger av oss, så hos dem kan du stöta på våra produkter. Vi hänvisar framförallt till Rekoringen från sommaren 2019.

Ljustorps Handel - vår närbutik :)
I vår fina lokala lanthandel hittar du det mesta ur vårt sortiment. Det är idag enda stället du kan köpa vår tjockmjölk, yoghurt, fil. Dessutom har dom oftast smör, fryst rörost och naturligtvis ostar.

Gårdsförsäljning
Vår lilla gårdsbutik finns i köket på vårt bed&breakfast, men vi har inga fasta öppettider. Ring alltid före besök och kolla att vi är hemma 070-660 82 40. Är det någon speciellt som du är ute efter, kolla gärna att vi har det innan ni åker ut till oss.

Delikatessbutiker
Du kan hitta våra produkter i delikatessbutiker i Sundsvall och Härnösand, men ring och kolla innan. Det är ingen som köper regelbundet.

Rekoring i Sundsvall
Direktförsäljning via beställning på datorn. Under försommaren 2019 kommer vi att börja med Rekoring i Sundsvall och vi kommer att vara med.

Marknader
Vi deltar på Bondens marknad i Sundsvall under sensommar och hösten. Förutom det finns vi på ett antal lokala/regionala marknader och mässor under vår, sommar, höst och naturligtvis på julmarknader. Vi åker aldrig längre än 25 mil då vår affärsidé är att tillverka och sälja lokalt.

 
Lövberg gårdsproduktion
Lövberg 102, 861 93 Ljustorp
Telefon: 070-660 82 40. Mejl: info@lovbergsostar.se