Start I Våra ostar I Sylt&marmelad I Försäljning I Om oss I Kontakt
 

 

Försäljning av våra produkter!

Vi satsar framförallt på direktförsäljning via Reko, marknader och vår egen tillitsbutik. Du kan hitta våra produkter på ICA och Coop butiker i framförallt Sundsvall. Vi säljer bara till återförsäljare i Timrå, Sundsvall och Härnösands kommuner.

Ljustorps Handel
I vår fina lokala lanthandel hittar du ett urval av våra ostar.

Gårdsbutik
Öppen under sommarsäsongen och vissa jular (ej 2021). Just nu stängd för säsongen. Vår lilla gårdsbutik finns i köket på vårt gårdshus. Den är i form av en tillitsbutik, dvs med självbetjäning. Betalning enbart med swish.

Sortiment: Våra ostar, våra marmelader, kex och skorpor från Gudmundsbyn, rullrån från Håkans hembakta, alkoholfri öl från Alnöl, tunnbröd från Klampens bröd, korv från Bue kött i Stöde, mese och salladsost och mese från Åsbergets gårdsmejeri med mera. Dessutom har vi ett utsökt sortiment av balsamvinäger från Italien som vi hittat som passar just till våra ostar.

Detaljhandel
Det här varierar lite grann beroende på vilka som köper in. Just nu hittar du våra produkter på Stora Coop i Birsta och ICA Kvantum Nacksta.

Rekoring i Sundsvall och Härnösand
Direktförsäljning via beställning på FB, sök upp Rekoring Sundsvall eller Rekoring Härnösand och bli medlem. Ibland deltar vi även i Hudiksvall och Östersund.

Marknader
Vi deltar på Bondens marknad i Sundsvall vanligen under sensommar och hösten. Vi står utanför Vänna Gårdskött och säljer våra produkter under vissa av deras öppettider. Förutom det finns vi på ett antal lokala/regionala marknader och mässor under vår, sommar, höst och naturligtvis på julmarknader. Vi har ett samarbete med Uppvallens fäbod i Lofsdalen och deltar på deras ibland på deras arrangemang. Vi åker vanligtvis inte längre än 25 mil för att delta på en marknad.

 
Lövberg gårdsproduktion
Lövberg 102, 861 93 Ljustorp
Telefon: 070-660 82 40. Mejl: info@lovbergsostar.se