Välkommen I Produkter I Varumärken I Försäljning I Om oss I Kontakt
 

 

Försäljning av våra produkter!


Vissa av våra produkter säljs till butiker via Västernorrlandsgården. Fråga din ICA handlare om du vill hitta dem nära dig.

Ljustorps Handel
I vår fina lokala lanthandel hittar du det mesta ur vårt sortiment. Här finns tjockmjölk, yoghurt, fil, smör, fryst rörost och naturligtvis ostar.

Gårdsförsäljning
Vår lilla gårdsbutik finns i köket på vårt bed&breakfast, men vi har inga fasta öppettider. Ring alltid före besök och kolla att vi är hemma 070-660 82 40. Är det någon speciellt som du är ute efter, kolla gärna att vi har det innen ni åker ut till oss.

Smakrummet - Norra Berget
Vi är så glada att du hittar vissa av våra ostar på Smakrummet.

Local Food Node - Medelpad
Via Local food nodes kan du beställa våra produkter digitalt och sedan hämta ut dem varje torsdag vid Blomsterlandet i Birsta. Här hittar du också andra lokala gårdsproducenter. För att handla måste man först bli medlem.

Y:et
Sommartid driver vi Y:et turistinformation, gårdsbutik och gårdscafé i Timrå. Här kan du hitta både våra och andras lokala specialiteter. Y:et ligger vid Sundsvall Timrå flygplats och är ett fantastiskt konstverk.

Marknader
Vi deltar på Bondens marknad i Sundsvall under sensommar och hösten.Förutom det finns vi på ett antal lokala marknader under sommar, höst och naturligtvis på julmarknader.

 
Lövberg gårdsproduktion
Lövberg 102, 861 93 Ljustorp
Telefon: 070-660 82 40. Mejl: info@lovbergsostar.se